لقيت طريقة سهلة لعمل البشاميل فى برنامج أجنبى..مصدقتشمش فاهمة هو ايه اللي حصل..قلت مجربها....لا ادري
وفعلا البشاميل خلص فى ثوانى و شهى جدا قلت انا لازم اعرف حبايبى الفتوكاتقلب غالي
أولا:
نضع الشوربة فى حلة ونضيف اليها الملح والفلفل والبهارات ومرقةدجاج حسب الرغبة ونحطها ع النار
ثانيا:
وقرب ما الشوربة تغلى هنضيف اللبن والقشدة حسب الرغبة
ثالثا:
هى دى اروع جزئية فى الموضوعدي احلوت قوي
اثناء الشوربة ع النار نحط الدقيق وحتة الزبدة اللى هنعملها او السمنة او حتى زيت فى طبق
ونفرك الدقيق والسمنة بهذا الشكل جيدا الى ان يشرب الدقيق السمن كله ويصبح لونه ذهبيا هكذا
فكرة خطيرة..تعملى البشاميل فى دقيقة وعمره ما يكلكع وبالصور كمان
وبعدين نضيف الدقيق ده فى حلة الشوربة واللبن اللى بتغلى
ونقلبه ثوانى
المفأجأة.....الدقيق داب فى ثوانى والصلصة اتعملت وتقلت والطعم روعةايه الجمال دهفكرة خطيرة..تعملى البشاميل فى دقيقة وعمره ما يكلكع وبالصور كمان
واتمنى ان اكون فعلا افدتكم
وفعلا البشاميل خلص فى ثوانى و شهى جدا قلت انا لازم اعرف حبايبى الفتوكاتقلب غالي
أولا:
نضع الشوربة فى حلة ونضيف اليها الملح والفلفل والبهارات ومرقةدجاج حسب الرغبة ونحطها ع النار
ثانيا:
وقرب ما الشوربة تغلى هنضيف اللبن والقشدة حسب الرغبة
ثالثا:
هى دى اروع جزئية فى الموضوعدي احلوت قوي
اثناء الشوربة ع النار نحط الدقيق وحتة الزبدة اللى هنعملها او السمنة او حتى زيت فى طبق
ونفرك الدقيق والسمنة بهذا الشكل جيدا الى ان يشرب الدقيق السمن كله ويصبح لونه ذهبيا هكذا
فكرة خطيرة..تعملى البشاميل فى دقيقة وعمره ما يكلكع وبالصور كمان
وبعدين نضيف الدقيق ده فى حلة الشوربة واللبن اللى بتغلى
ونقلبه ثوانى
المفأجأة.....الدقيق داب فى ثوانى والصلصة اتعملت وتقلت والطعم روعةايه الجمال دهفكرة خطيرة..تعملى البشاميل فى دقيقة وعمره ما يكلكع وبالصور كمان
واتمنى ان اكون فعلا افدتكم