1- نحضر صدور الفراخ المخلية ونتبلها بالبصل و الفلفل الاسمر والملح
- نقطع الطماطم إلى مكعبات
![](http://img201.imageshack.us/img201/8282/image035ed9.jpg)
- نقطع الطماطم إلى مكعبات
![](http://img201.imageshack.us/img201/8282/image035ed9.jpg)
- نضع الفراخ بعد تقطيعها الى شرائح صغيرة على الطماطم
![](http://img98.imageshack.us/img98/7448/image041wc3.jpg)
- نحضر المسطردة
![](http://img368.imageshack.us/img368/9562/image042nc6.jpg)
- نحضر توابل مخصصة للشاورما من سبايسى
![](http://img89.imageshack.us/img89/7249/image043zc8.jpg)
- نضع معلقتين من المسطردة وتوابل سبايسى ونقلب كلة مرة واحدة
7- نضع بالزبط نقطتين زيت فى طاسة لغاية لما تسخن ونضع المحتويات كلها على النار ونتظر لمدة ربع ساعة
![](http://img440.imageshack.us/img440/7015/image045jq8.jpg)
- نحضر المشروم وهو غالبا يكون فى علب محفوظة وجاهز
- نضع المشروم على الطبيخ
- نتظر لمدة ربع ساعة اخرى
11- والان اصبح جاهز للأكل