1- نحضر صدور الفراخ المخلية ونتبلها بالبصل و الفلفل الاسمر والملح
- نقطع الطماطم إلى مكعبات
- نقطع الطماطم إلى مكعبات
- نضع الفراخ بعد تقطيعها الى شرائح صغيرة على الطماطم
- نحضر المسطردة
- نحضر توابل مخصصة للشاورما من سبايسى
- نضع معلقتين من المسطردة وتوابل سبايسى ونقلب كلة مرة واحدة
7- نضع بالزبط نقطتين زيت فى طاسة لغاية لما تسخن ونضع المحتويات كلها على النار ونتظر لمدة ربع ساعة
- نحضر المشروم وهو غالبا يكون فى علب محفوظة وجاهز
- نضع المشروم على الطبيخ
- نتظر لمدة ربع ساعة اخرى
11- والان اصبح جاهز للأكل