الكبسة السعودي
المقادير
لحمة (حسب الكمية)رز بسمتي (حسب الكمية )حبهان قرنفل قرفة عيدان ومطحونةزبيب حبة طماطم2
حبة فلفل أخضر2حبة بصلكركم أو زعفران مكسرات (بندق ولوز وفستق)
الطريقة
...نحمر البصلة في الزيت نضيف للبصلة الحبهان والقرفة العيدان والمطحونة والقرنفل والزبيب
والطماطم والفلفل والكركم او الزعفران والمكسرات ويقلب لمدة 3 دقائق وبعد كدة نضيف شوربة
(مرقة)وبعدها نضيف الرز والماء حسب الكميةونستنا لحد الرز ما يشرب الماء والشربة ونرفع الرز علي
نار هادئة لحد ما يستوي ممكن نحط اللحمة علي وش الطبق أو وسط اللحمةونقدم الطبق
وبا الهنا والشفا