المكونات\ ************ادي عسل عرق السوس ما ورد نشا
دقيق زيت زيتون او زيت لوز
خودي من كل حاجه ملعقه كبيره لو عايزه مقدار صغير
او اعملي مقدار كبير واحتفضي بالباقي فالثلاجه
وحطيهم فالخلاط لحد ما يبقي متماسك لا رقيق ولا تقيل
وخدي منشف صغير ورشي عليه ما ورد وحطيه فالفريز او
خليه ساعه فالتلاجه بس الاحسن فالفريز.
وقبل ما تحطي القناع افركي وشك بليمونه وحطي القناع
لمدة نص ساعه ولما ينشفافركيه بأصابيعك لحد ما يروح و
اوعي تغسلي وبعد ما فركتي وشك خودي المنشفه من
الفريز ورشي كمان ما ورد وحطي علي وشك لحد ما تروح
منو البروده وبعدها تغسلي وشك بالماء الدافي .
دقيق زيت زيتون او زيت لوز
خودي من كل حاجه ملعقه كبيره لو عايزه مقدار صغير
او اعملي مقدار كبير واحتفضي بالباقي فالثلاجه
وحطيهم فالخلاط لحد ما يبقي متماسك لا رقيق ولا تقيل
وخدي منشف صغير ورشي عليه ما ورد وحطيه فالفريز او
خليه ساعه فالتلاجه بس الاحسن فالفريز.
وقبل ما تحطي القناع افركي وشك بليمونه وحطي القناع
لمدة نص ساعه ولما ينشفافركيه بأصابيعك لحد ما يروح و
اوعي تغسلي وبعد ما فركتي وشك خودي المنشفه من
الفريز ورشي كمان ما ورد وحطي علي وشك لحد ما تروح
منو البروده وبعدها تغسلي وشك بالماء الدافي .