السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
اكيد الاكل مش هيكون حلو ولذيذ لو مكانتش بيه منسمات او بهارت تضفي عليه نكهة وتزيده لذة
النهاردة جايبلكم موسوعة للبهارت المستعملة في الاطعمة وبالصور كذلك
الهيل يستخدم في القهوه وفي تواع اخرى من الطعام
القرفة
الفلفل الابيض والاسود
الفريك
عصفر يعطي لون اصفر ويختلف عن الزعفران والهرد
الزعفران
الجنزبيل
القرنفل
جوزة وهى منشطة للدورة الدموية
هرد او كركم
مسكتة
كمون
كزبرة
حبة البركة
بودرة الكاري
ريحان او حبق
اكليل الجبل او روز ماري
كراوية
بودرة الثوم
فلفل احمر
اكيد الاكل مش هيكون حلو ولذيذ لو مكانتش بيه منسمات او بهارت تضفي عليه نكهة وتزيده لذة
النهاردة جايبلكم موسوعة للبهارت المستعملة في الاطعمة وبالصور كذلك
الهيل يستخدم في القهوه وفي تواع اخرى من الطعام
القرفة
الفلفل الابيض والاسود
الفريك
عصفر يعطي لون اصفر ويختلف عن الزعفران والهرد
الزعفران
الجنزبيل
القرنفل
جوزة وهى منشطة للدورة الدموية
هرد او كركم
مسكتة
كمون
كزبرة
حبة البركة
بودرة الكاري
ريحان او حبق
اكليل الجبل او روز ماري
كراوية
بودرة الثوم
فلفل احمر