المقادير:
نص كيلو صدور بانيه بس تخينة شوية
+بصلة كبيرة+
2 فص توم+
كزبرة خضراء+
2 عصير ليمون+
ليمون
مخلل شرائح ومخلي من اللحم+
زيتون مخلل+
معلقة صغيرة عصفر+
معلقة صغيرة كركم+ف
لفل اسمر
ومكعب مرقة+
فلفل حار+
نصف معلقة صغيرة قرفة
التحضير:
نضع معلقة سمن +زيت ونسخنه جدا وبعدين نضع الفراخ ونحمرها
وبعدين نشيلها في طبق ونحط مكانها البصل والتوم ونشوحه زي كدهوبعدين نحط الطماطم والفراخ وعليهم الكركم والعصفر والفلفل الاسمر والحارومكعب المرقة
الطبخ:
وبعدين نحط 2 كوب ماء ونغطيه يستوي شوية وعليه الكزبرة الخضراء
في الاخر نجيب نصف كوب ماء وعليه نص معلقة دقيق ونتقل الصوص بس مش قوي لازم يبقي سائل شوية
ولما يستوي نقدمه مع ارز ابيض او بالكاري انا كان عني الاتنين وقدمته نص ابيض ونص كركم