طريقة عمل الكبد و القوانص بالطماطم -اكله مصريه جميله جدا ان شاء الله تعجبكم
المقادير:
12ك كبدوقوانص
4ثمرات طماطم
2 بصلة متوسطه
عدد2فلفل اخضر
ملحفلفل اسمر
زيت للتحمير
طريقة التحضير:
نقوم ببشر البصل ثم نحمرة فى الزيت حتى يصفر ونقوم بتقطيع الطماطم والفلفل ونضعه على البصل ونتركه حوالى 5دقائق ثم نقطع الكبد والقوانص قطع صغيره بشرط ان نضع القوانص مع الخليط اولا ونتركه تنضج حوالى25دقيقه مع وضع ماء كلما احتاج ثم نضع الكبد ونقلبهم جيدا ونتركهم ينضجوا جميعا مع وضع الملح والفلفل حسب الطلب
وبالهنا واشفا
المقادير:
12ك كبدوقوانص
4ثمرات طماطم
2 بصلة متوسطه
عدد2فلفل اخضر
ملحفلفل اسمر
زيت للتحمير
طريقة التحضير:
نقوم ببشر البصل ثم نحمرة فى الزيت حتى يصفر ونقوم بتقطيع الطماطم والفلفل ونضعه على البصل ونتركه حوالى 5دقائق ثم نقطع الكبد والقوانص قطع صغيره بشرط ان نضع القوانص مع الخليط اولا ونتركه تنضج حوالى25دقيقه مع وضع ماء كلما احتاج ثم نضع الكبد ونقلبهم جيدا ونتركهم ينضجوا جميعا مع وضع الملح والفلفل حسب الطلب
وبالهنا واشفا