السلام عليكم ورحمه الله و بركاته
اهلا و سهلا بكم مع وصفات جديده من مطبخي
النهارده بنقدم اكله لعشاق المحشي
حعمل النهارده محشي كرنب و بمبار و كمان فلفل رومي ومعاهم ملوخيه و دجاج
اتفضلوا الفيديو من مطبخي و بصوتي علي الرابط
طريقة غسل البمبار :
امسكي البمبار و بطرف السكينه تزيلي المخاط اللي فيه ثم انقعيه في الملح و اغسليه ثم 10 دقائق في الخل و اغسليه جيدا بعدها اقلبيه تحت الماء للوجه الاخر و كرري الغسل بالملح و الخل ثانيه
عمل خلطه المحشي :
جهزي عصير الطماطم و طشيه علي معلقه زيت عالنار و اتركيها حتي تتسبك و اطفي النار اغسلي الارز جيدا و قطعي بصلتين مع الشبت و اليقدونس
همسه مني لعمل محشي كرنب الذ و الذ :
قطعي فصين ثوم علي خلطه المحشي حيكون بجد اروع و يا سلام بقي لو عندك ليه من بتاعه الخروف حتجنني العماره كلها بريحة اكلك
يارب المحشي يعجبكم و طريقتي تنال رضاكم