الشاي
مشروب فى كل وقت وكل مكان اينما كنت يقدم لك فنجان اوكوب الشاى يمكنك استخدامه كوجبة مع اى نوع بسكوت فيصبح وجبة فطار او عشاء لكن يمكنك اضافة بعض المنكهات لتغير طعمة و عدم الملل منه كمشروب على نفس الطعم وعليك اختيار افضل طعم لك
بس علشان التجديد اعملي الشاي باكتر من نكهة وغيري شوية والحاجات دي انا بعمل ومجربها وطعمه بيكون لذيذ جدا
1. يمكنك اضافة القليل من الميرمية تعملي الشاي عادي وبعدين حطي شوية ميرمية
2. فى ناس بتحبة بطعم الزعتر البري نفس الطريقة بس حطي كمية قليلة لان الزعتر بيكون حراق
3.بطعم النعنع ونفس الحكاية احسن حاجة يكون بعد وجبة سمك
4. بطعم الليمون اعصري شوية ليمون على كل كوب شاي بس ده لناس البردانة عندها الم فى معدتها او اسهال
5. بطعم ورق الليمون يعني لو عندك شجرة ليمون قطعي من الورق وخليها تغلي مع مية الشاي بس اوعى تزيدى فى الغليان عشان ميبقاش مر
6. بطعم الفانييلا يعني لو بتحلي الابريق بمعلقتين سكر خليهم معلقة سكر ومعلقة فانيلا عشان بيكون مسكر شوية
7. بطعم ماء الورد او ماء الزهر والطريقة بعد ما تصبي الشاي فى الكوب حطي شوية ماء ورد او ماء زهر
8.بطهم الهيل (الحبهان) تحطي اما عالابريق كله او على الكاسة
9. بالزنجبيل تحطي شوية زغننة لانو بيحرق جدا وده عايز ايام الشتا التمام
10. بطعم القرفة تحطي قرفة مطحونة بعد المية ما تغلي وتسبيها تغلي شوية صغيرة
فى النهاية هو شاى بس اشربية بالطعم اللى تحبية
مشروب فى كل وقت وكل مكان اينما كنت يقدم لك فنجان اوكوب الشاى يمكنك استخدامه كوجبة مع اى نوع بسكوت فيصبح وجبة فطار او عشاء لكن يمكنك اضافة بعض المنكهات لتغير طعمة و عدم الملل منه كمشروب على نفس الطعم وعليك اختيار افضل طعم لك
بس علشان التجديد اعملي الشاي باكتر من نكهة وغيري شوية والحاجات دي انا بعمل ومجربها وطعمه بيكون لذيذ جدا
1. يمكنك اضافة القليل من الميرمية تعملي الشاي عادي وبعدين حطي شوية ميرمية
2. فى ناس بتحبة بطعم الزعتر البري نفس الطريقة بس حطي كمية قليلة لان الزعتر بيكون حراق
3.بطعم النعنع ونفس الحكاية احسن حاجة يكون بعد وجبة سمك
4. بطعم الليمون اعصري شوية ليمون على كل كوب شاي بس ده لناس البردانة عندها الم فى معدتها او اسهال
5. بطعم ورق الليمون يعني لو عندك شجرة ليمون قطعي من الورق وخليها تغلي مع مية الشاي بس اوعى تزيدى فى الغليان عشان ميبقاش مر
6. بطعم الفانييلا يعني لو بتحلي الابريق بمعلقتين سكر خليهم معلقة سكر ومعلقة فانيلا عشان بيكون مسكر شوية
7. بطعم ماء الورد او ماء الزهر والطريقة بعد ما تصبي الشاي فى الكوب حطي شوية ماء ورد او ماء زهر
8.بطهم الهيل (الحبهان) تحطي اما عالابريق كله او على الكاسة
9. بالزنجبيل تحطي شوية زغننة لانو بيحرق جدا وده عايز ايام الشتا التمام
10. بطعم القرفة تحطي قرفة مطحونة بعد المية ما تغلي وتسبيها تغلي شوية صغيرة
فى النهاية هو شاى بس اشربية بالطعم اللى تحبية