شوفى يا قمر فى شويه حركات تقدرى تعمليها على سفرتك وفى مطبخك تخليكى مميزة الحركة الاولى
تقديم الليمون على السفرة
..احنا معظمنا بنحط اللمون على طبق السلطه لما بنيجى نزين الطبق
الطريقهدى حلوه وعجبتنى
حطى حوالى خمس لمونات فى طبق مربع ابيض ساااده فرع الشبت وبقدونس وكرفس ان وجد ده
مقطعه حوالى 3 لمونات منهم
وحاطه فوق الطبق العصاره زى دى بالضبط
الطريقة التانيه فوط السفرة ممكن تلفيها على شكل مروحة وتضيعها فى اكواب الماء الفارغة على حرف السفرة
النصيحى دى لو انتى مستعجلة او الجو بارد عاوزة تخلى العجين يخمر بسرعة
لو عندك مايكرويف بللي فوطة قطن بيضا وخصصيها بعد كدهت للعجن فقط واعصري الفوطة كويس
وشغلي المايكرويف عليها دقيقتين وحطيها على العجين هتلاقيه خمر في وقت اسرع من العادي
مش عندك مايكرويف هاتي مصفاة وحطي تحتها حلة فيها مية بتغلي وبلليها وسيبيها شوية لحد لما تعجني
او فى الحلة البرستو يعنى
استنو الموضوع متجدد يعنةى تابعزنى وانا حجيب لكم كل جديد ومميز واقول لكم عليه