نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




طريقه تخزين الشوربة في الفليزر

 

كلنا بيفضل عندنا شوربة بعد سلق الدجاج او اللحمة ودى حرام نرميها ونرجع بعد اكدة نستعمل الماجى وكلنا عارفين اضرارها طب ما احنا احسن نفرز الشوربة الذيادة لحين استخدامها و هقولكعاى الطريقة يالصور نحط الشوربة على النار حتى يتبخر ثلاثة ارباعها و ذلك يؤدى الى تركيز النكها و بعد كدة نسبها تبرد و نحضر قالب مكعبات تلج و انا بفضل الذى تنفصل مكعباتة لسهولة الاستخد ام زى كدة
تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل





و نصب فيها اشوربه لحد ما تملي المكعبات
و بعدين نغلفها بالاسترتش حتى لا تعمل رائحة بالفريزر و ندخلها الفريزرحتى تتجمد
ويكون شكلها بعد التجميد بالشكل ده



و تكون جاهزة للاستعمال الفورى زي مكعبات الشوربة الحاهزة ولكنها طبيعية صنع منزلى يمكن استعمالها فى الطهى ومع الاندومى بدل اكياس مكسبات الطهم بهذا الشكل


جربوها و هتدعولى







المقال "طريقه تخزين الشوربة في الفليزر" نشر بواسطة: بتاريخ:



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
المانجه وطرق تخزينها- طريقه تخزين وحفظ المانجو
رجيم الشوربة
الشوربة الحارقة للدهون
الشوربة الحارقة

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية