كلنا بيفضل عندنا شوربة بعد سلق الدجاج او اللحمة ودى حرام نرميها ونرجع بعد اكدة نستعمل الماجى وكلنا عارفين اضرارها طب ما احنا احسن نفرز الشوربة الذيادة لحين استخدامها و هقولكعاى الطريقة يالصور نحط الشوربة على النار حتى يتبخر ثلاثة ارباعها و ذلك يؤدى الى تركيز النكها و بعد كدة نسبها تبرد و نحضر قالب مكعبات تلج و انا بفضل الذى تنفصل مكعباتة لسهولة الاستخد ام زى كدة
و نصب فيها اشوربه لحد ما تملي المكعبات
و بعدين نغلفها بالاسترتش حتى لا تعمل رائحة بالفريزر و ندخلها الفريزرحتى تتجمد
ويكون شكلها بعد التجميد بالشكل ده
و تكون جاهزة للاستعمال الفورى زي مكعبات الشوربة الحاهزة ولكنها طبيعية صنع منزلى يمكن استعمالها فى الطهى ومع الاندومى بدل اكياس مكسبات الطهم بهذا الشكل
جربوها و هتدعولى