ان شاء الله كل الى مش بيعرف يعمل الكبسة يدخل هنا ويتعلم الكبسة على اصولها بافضل الطرق
معوف عن الكبسة اساسها البهارات الكتيرة ودا الى بيميزها وبيدلها اللون بتاع الرز والريحة والطعم المميز الى احنا بنحسه فى الطعم هتشوفوا الطريقة هتبقى حلوة انا متاكدة هتعجبكم جربوها ومتكلوهاش بره تانى
- 1 كيلو لحم خروف
- 3 بصلة مفرومة
- 3 جزر مقطع
- ¼ كوب زيت
- 1 ملعقة كمون
- 1 ملعقة حبهان مطحون
- ورق لورا
- قشر برتقال
- كبش قرنفل
- قرفة عيدان
- خلنجان
- لومي
- 1 كوب عصيرطماطم
- 2 ملعقة صلصة
- 3 كوب ارز بسمتي
- لوز
- صنوبر
- زبيب
- ملح
- فلفل