بعض الوصفات للحلويات من اسمها ممكن نستصعب طريقة عمالها و لكن شوفى المقادير عشان تعرفى اذ هى صعبه و لا سهله و خصوصا بعض الحلويات الغير معتا عليها فان وصفة اليوم قادمة من الدول العربية وناس كتير لما اكلتها قالت طعمها بيطير العقل قالت طعمها جنان الجنان طيب الناس عقلها يطير من الطعم و انتى متعرفيش ايه طعمها طبعا لا طيب نعرف الطريقة ولا نتفرج لا نعرف المقادير كمان يلى نشوف المقادير و كمان الطريقة
المقادير
2 كوب لبن بودرة
علبة قشطة - نصف كوب سكر ناعم - ثلث كوب زيت ذرة - 4 بيضات - ملعقة بيكنج بودر - علبة لبن مكثف - 8 وحدات جبن كيرى
الطريقة
* نقوم بتحمير اللبن على النار
* نقوم بخلط باقى المقادير من القشطة و حتى البيكنج بور ثم نضع عليهم اللبن البودرة المحمر و نعجنهم جيدا
* احضرى صينية بيركس و قومى بفرد المقدار فى الصينية و ادخليها الفرن تلت ساعة
* نضع فى الخلاط اللبن مع الجبن و نقوم بخلطها جيدا ونقوم بوضعها على وجه الخليط السابق بعد نضجة
* ثم ندخلها الفرن مرة اخرى
* بعد تسويتها و تمام برودتها قطعيها و زينيها زى ما انتى عايزة
وبلهنا و الشفا
المقادير
2 كوب لبن بودرة
علبة قشطة - نصف كوب سكر ناعم - ثلث كوب زيت ذرة - 4 بيضات - ملعقة بيكنج بودر - علبة لبن مكثف - 8 وحدات جبن كيرى
الطريقة
* نقوم بتحمير اللبن على النار
* نقوم بخلط باقى المقادير من القشطة و حتى البيكنج بور ثم نضع عليهم اللبن البودرة المحمر و نعجنهم جيدا
* احضرى صينية بيركس و قومى بفرد المقدار فى الصينية و ادخليها الفرن تلت ساعة
* نضع فى الخلاط اللبن مع الجبن و نقوم بخلطها جيدا ونقوم بوضعها على وجه الخليط السابق بعد نضجة
* ثم ندخلها الفرن مرة اخرى
* بعد تسويتها و تمام برودتها قطعيها و زينيها زى ما انتى عايزة
وبلهنا و الشفا