2 علبه كريم كراميل
2 كيس كريم شانتيه
جبنه بريزيدون ولو مفيش الجبنه المثلثات شغاله
4 علب بسكويت اولكر
نسكافيه
كوب لبن كبير تقريبا ربع لتر وكمان كوبايه لبن صغيره
الطريقه بقى \
هنفضى البودر بتاع الكريم كراميل ونشيل الكراميل على جمب هقولوكو ف الاخر تعملو بيه ايه ونحط عليهم كيسين الكريم شانتيه وكوبايه اللبن الكبيره والجبنه ونضربهم بمضرب كهربا لحد متبقا قوامها تقيل ولو مفيش مضرب كهربا الخلاط شغال الجيش قال اتصرف نضرب فيهم بتاع خمس دقايق كده نحط الخليط ع جمب نروح لحاجه تانيه
هنجيب كوبايه اللبن الصغيره ونحط عليها باكو نسكافيه ومعلقه سكره للتحليه ونبل فيها البسكوت نبلو ها مش نغرقو لان بسكوت اولكر خفيف اصلا ونبدا نرص البسكوت اللى اتبل ف الصينيه دور بسكوت وفوقه دور من الخليط اللى احنا عملناه ده وبعدين نعيد تانى نبل دور كمان ونرصه فوق الكريمه والدور الاخير هطحطى البقاى من الخليط تغطى بيه البسكوت قشطه وبعدين نجيب الكراميل فاكرينه اللى حطيناه على جمب نرشه دواير دواير وبطرف السطينه وتقعدى تشخبطى ولو مش حابه ممكن تحطى الصينه ف التلاجه او الفريز وبعد ماتطلعى وتقطعى تشخبطى بالكراميل عليها ف الطبق وترشى كاكاو بس انا هنا مش حاطه كاكاو