- خس افرنجي مقطع
- فطر طازج حوالي 100 جرام
- طماطم صغيره حوالي 100 جرام
- فص ثوم مفروم
- معلقة ريحان مجفف
- 300 جرام جمبري
- 1 معلقه زيت زيتون
- ملح وفلفل
الصوص
- 2 معلقه كبيره عصير ليمون
- 1 فص ثوم مفروم
- 1 معلقه خل كبيره
- 2 معلقة زيت زيتون كبيره
- 1 معلقة زيت زيتون مجفف
اما عن الطريقه
نضع الزيت والجمبري في طاسة التحمير ونقلب حوالى 4 دقائق حتى ينضج الكمبري
نضع الملح والفلفل والريحان حتى يظبط الطعم
نخلط مقادير الصوص الموجوده عندنا كويس جدا ونضع الخضار المقطع على الصوص ثم نضع الجمبري عليه والبهناء والشفاء