النهارده بقى انا هقدملكم حاجه جميله ولذيذه جدا ويارب تعجبكم هى عباره عن حلوى او يعتبرها البعض من المعجنات الخفيفه
1_كان عندى بواقى من عجينة البف باسترى ذوبتها وعجنتها وفردتها كده ورشيتها بالسكر بس كثير
لو عندك عجينة كبيرة هتبقى جميلة بس انا حبيت اوضح الفكرة
2_لفيتها من اليمين للنصف وللشمال ليتقابلو
بعدين قسمبها قطع صغير وهى بتنتفخ فى الفرن
قبل ما تدخل الفرن ادهنى الوجه بصفار البيض بالفرشة
3_دخلتها الفرن بس تاخد اللون وتستوى
لو العجينة كاملة بتبقة كبيرة وملفوفة شيك اوى بتبقى موجودة فى المخابز على طول