نقدم لكم اليوم طريقة عمل باميه باللحمه الضانى واللي طبعا كلو بيحبها جدا جدا وطبعا ان احنا عارفين ان هيه اكله دايما يعملها جدودنا واحنا النهارده بنقدمها على طريقة الشيف شربيني ، وكمان فراخ بحشو الجبنه الريكوتا وهانشوف الشيف شربيني باكلاته اللذيذه الشهيه وبيقدم لكم النهارده اكلة الجمبري اللذيذ مع العدس الحار وهي وصفه جديده ولذيذه اوي للبيحبو التجديد في الاكل وهايعمل برده فراخ بحشو الجينه الريكوتا وبرده ان شاء الله هاتعجبكم اوي اوي وهاتعجب اولادكم كمان ولو انتى لسه في بيت ماما اتعلمي عشان تعرفي تعملى حاجه مش تقليديه لجوزك وكمان هايعمل اكلة الباميه باللحمه الضاني وركزو عشان تعملوها صح وكمان عشان تطلع ريحتها الحلوه وتبهروا بها كل االي بيحبوها اتفرجوا على الفيديو
|