مكرونة بالطريقه الصينية
الطريقة :
نقطع صدور الفراخ بعد ما نخليها خليا جيداا قطع صغيره ونقليه مع بصله مفرومه ناعم
ونضيف جزر مقطع بشكل طولي حتي تعطي شكلا جمالايا رائعا
ونضيف كاري وفلفل وملح ونسيبهم 5 دقايق بعدين نضيف فلفل الوان احمر واصفر وبرتقالي واخضر مقطع بشكل طولي ونسيبهم 5 دقائق نحط كبايه ماية وصويا صوص وشوية ذره معلبة واخيرا نحط 2 م. ك دقيق عشان يتقل الصوص شوية وتكوني سلقه المكرونة تصبيها عليها وتقلبي والف هنا وشفا