المقادير: نصف كيلو جمبرى متوسط الحجم مقشر 3 معلقه صغيره كارى بودره 2 معلقة ثوم مفروم بصله صغيره مفرومه معلقه كبيره زيت زيتون الطريقه : نضع الزيت و الثوم والبصل و الكارى معا و نضع قليل من الماء ونقلب و نتركها حتى تغلى المكونات معا لمدة دقيقتين ويصبح الصوص متجانس ثم نضع الجمبرى و نتركهم حتى يتم النضج حساب سعرات هذا الصنف نصف كيلو جمبرى حوالى 450 كالورى معلقه كبيره زيت زيتون حوالى 120 كالورى |
الله الله الله
تصدقى جوعت جميل ياميسو وان شاء الله اجربها |
ايه الاكلات الجامدة الى بتروريهالنا بجد لذيذه بس انا مش هسامحك وانا بالعافيه بقاوم الاكل وانتى بتفتحى نفسى هههههههههههههه على العموم مرسى خالص ليك على الوصفه الجميله دى
تحياتى ليكى . |
ههههههههههههههههه
شكرا يا أحلى إتنين في المنتدى |
انا عصافير بطني بتهوهو
شافت الاكل ده اتصرعت هههههههههههههههههه تسلم ايديكي يا ميسره يا قمر الــــــمــ وللا اقول يا شيف الــــــــمــــنـــــتـــــدى احسن |
لا بلاش شيف دي انا احط مواضيع أه لكن اعملها بجد لأ
ههههههههههههههههه شكرا لمرورك |
اهههههههههه يا بطنى
تسلم ايدكــ |
يسلموووووووووووووو
|
شكرا ميسره على الوصفه . بس كنت عاوزه اسأل هل يتم قلي البصل والثوم والكاري وبعد كده نضيف الميه واللنضعهم كلهم مع بعضهم؟؟
وشكراً سلف |
الله على الجمال انتى اكتبى وانا هعملهولك ياقمر تسلم ايدك
|
مواضيع مشابهة: | ||||
› بالصور: طريقه عمل فراخ بحليب جوز الهند و الكاري | ||||
› بالصور طريقه عمل جمبري بصوص الكريمه و الطماطم من برنامج الستات مبيعرفوش يكدبوا |