نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




طريقة عمل الويكة

 

طريقة عمل الويكة




طريقة عمل البامية الويكة

• المقادير
شوية باميه خضراء من الصغيرة ـ ربع كيلولحم ضانى أو كندوز ـ 2 ملعقة كبيرة سمن ـ 7 بصلات كبار ومبشورين هي بصلة واحدة مبشورة

ملح ـ ملعقة صغيرة فلفل اسمر ـ نصف ملعقة صغيرة شطة ـ ملعقة كبيرة كزبره ناشفه ناعمه ـ

نصف رأس ثوم ـ ملعقة كبيرة سمن ( للتقليه )

الطريقة

تغسيلي البامية وتقمعيها كدة وتسيبيها شوية تنشف
وبعدين تقطعيها حلقات مدورة يعني وبعدة كدة تتشوح في السمنة


• تحمر البصلة فى السمن المتخلف لحد ما يصفر لونها ثم يضاف اليها اللحم وتتبل و تهدا الحرارة حتى
تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل



يجف ماؤها ثم يضاف كوب ماء و تترك حتى تنضج اللحمة نصف نضج .

• تضاف البامية الى اللحمة و تقلب حتى تنهرى علي الاخر تولع يعني ثم تضاف الشطة وقليل من الماء اذا احتاج الامر .

• يدق الثوم و الكزبرة الناشفه و تحمر فى السمن ثم يضاف الى البامية و تقلب و تترك على نار هادئة مدة

عشر دقائق و تقدم






المقال "طريقة عمل الويكة" نشر بواسطة: بتاريخ:



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
طريقة عمل الحمام المحشى بالفريك -طريقة عمل طاجن البامية باللحمة الضانى- طريقة عمل بلح الشام
طريقة عمل الحوواشى الاسكندرانى - طريقة عمل الكشك الاسكندرانى - طريقة عمل السجق الاسكندرانى - طريقة عمل الكبدة الاسكندران
طريقة عمل السجق البلدى - طريقة عمل الكاب كيك - طريقة عمل الفراخ البانيه
طريقة عمل الشاورما - طريقة عمل التومية - طريقة عمل المكرونة بالباشميل
طريقة عمل البامية الويكة

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية