كبد وقوانص
ثوم
زبده
ملح وفلفل
شوربة فراخ
رز أبيض
طريقة التحضير:
- تسلق الكبد والقوانص في ماء موضوع فيه ورق لاورا وحبهان وملح وفلفل
- ثم تقطع قطع صغيرة بعد تمام النضج
- يوضع معلقتين أو ثلاثه زبد ويشوح الثوم فيها مع إضافة ملح وفلفل ثم توضع الكبد والقوانص وتشوح.
- يضاف الأرز بعد غسيله ويشوح مع كل الخليط ثم تضاف شوربة الفراخ ويترك لتمام النضج و بالهناء والشفاء
ثوم
زبده
ملح وفلفل
شوربة فراخ
رز أبيض
طريقة التحضير:
- تسلق الكبد والقوانص في ماء موضوع فيه ورق لاورا وحبهان وملح وفلفل
- ثم تقطع قطع صغيرة بعد تمام النضج
- يوضع معلقتين أو ثلاثه زبد ويشوح الثوم فيها مع إضافة ملح وفلفل ثم توضع الكبد والقوانص وتشوح.
- يضاف الأرز بعد غسيله ويشوح مع كل الخليط ثم تضاف شوربة الفراخ ويترك لتمام النضج و بالهناء والشفاء