وقت الطهي: 15 دقيقة
المقادير:
3 اكواب دقيق معلقة جبنه
3 ملاعق لبن نيدو
3 ملاعق كبيرة زيت
ملعقة صغيرة زبدة او مكعب صغير
ملعقة صغيرة ملح
3/4 كوب ماء
عدد 1 بيضه مقدار لحم معصج او تشكيلة خضار او تشكيلة جبن
التحضير: تضيفى المواد السائله مع بعضيها
وتضفيها على الدقيق
وتعجنى كويس وحاولى على قد ما تقدرى متكونش طريه تكون العجينه يابسه على قد متقدرى
وبعدين تفرديها وتحشى باى شكل انتى عاوزاه
لو مثلثات او مربعات
المهم المثلث تندى (بللي) طرفه بالماء
وتقفليها كويس عشان متفكش وانتى بتقليها
الطبخ: تقلى حبات السمبوسة في زيت غزير على نار متوسطة