من برنامج الستات مبيعرفوش يكدبوا
طريقه عمل شيخ المحشي
تبابعونا ( الصور + المقادير + طريقه العمل )
طريقه العمل و الشكل النهائي
يتم تسخين الزيت وقلى الباذنجان نصف سوى ثم نخرجه من الزيت ونضعه على مناديل مطبخ لكى يمتص الزيت ثم نضع اللحمة المفرومة مع البصل والثوم والتوابل وملعقة زيت على النار حتى يتعصج اللحم جيداا ثم نأخذ ملعقة صلصة مع قليل من الشربة وملح وفلفل ورشة السكر ونخلطهم جيدا ونضعهم على اللحمه بعد رفعها من على النار ونضع المكسرات ونبدأ بفتح الباذنجان ونحشى اللحمة المعصجة بالصلصة والمكسرات ونرصهم فى بايركس ثم نأخذ باقى الصلصة مع قليل من التوابل وكوب الشربة ونقلبهم ونرشهم على وش الباذنجان ونضعه فى فرن لمدة 20 دقيقة وبعد ما يخرج يمكن تقديمه مع أرز أبيض وبالهنا والشف