من برنامج الستات مبيعرفوش يكدبوا و بتاريخ حلقه اليوم 19/10/2011
طريقه عمل موزه ضاني بالطماطم و الرزماري
المقادير + طريقه العمل + الشكل النهائي
اولا المقادير :
نتبل الموز بالملح والفلفل ونفركها بقليل من قشر الليمون والثوم ثم نضعها فى طاسة ساخنة بها زيت زيتون حتى تأخذ اللون الذهبى ثم نرفعها ونضعها فى البايركس ثم نضع الثوم الباقى فى نفس الطاسة حتى نشم رائحته نضع الطماطم المقشرةوقشر الليمون الباقى مع الروزمارى والشربة والصلصة ونتركها تغلى قليلا ثم نصبها على الموز وندخلها فرن عالى الحرارة لمدة ساعة ونصف حتى تتشرب الصوص وتنضج تماما ونخرجها من الفرن ونقدمها مع أرز أبيض وبالهنا والشفا
طريقه عمل موزه ضاني بالطماطم و الرزماري
المقادير + طريقه العمل + الشكل النهائي
اولا المقادير :
نتبل الموز بالملح والفلفل ونفركها بقليل من قشر الليمون والثوم ثم نضعها فى طاسة ساخنة بها زيت زيتون حتى تأخذ اللون الذهبى ثم نرفعها ونضعها فى البايركس ثم نضع الثوم الباقى فى نفس الطاسة حتى نشم رائحته نضع الطماطم المقشرةوقشر الليمون الباقى مع الروزمارى والشربة والصلصة ونتركها تغلى قليلا ثم نصبها على الموز وندخلها فرن عالى الحرارة لمدة ساعة ونصف حتى تتشرب الصوص وتنضج تماما ونخرجها من الفرن ونقدمها مع أرز أبيض وبالهنا والشفا