حصريا من برنامج الستات مبيعرفوش يكدبوا
طريقه عمل طاجن الكاليماري
و بتاريخ حلقه اليوم 29/10/2011
نضع البصل المبشور والثوم والكمون وبهارات السمك مع ملح وفلفل على الكاليمارى ونترقه يتبل وبعد ذلك نضع قليل من الزيت فى طاسة ونضع الكاليمارى المتبل عليه ونتركه حتى يستوى مع التقليب المستمر وفى طاسة أخرى نضع قليل من الزيت ونضع البصل الشرائح مع الفلفل الشرائح وقليل من الثوم مع الكثبرة الخضراء والكرفس ونقلبه حتى يذبل ثم نضع عصير الطماطم وصلصة الطماطم ونقلبه ثم نضيف عليه الكاليمارى المستوى ونقلبهم لمدة دقيقتين ثم نضعه فى البايركس وندخله فرن لمدة ربع ساعة وبعدها يقدم وبالهنا والشفا