للدجاج البروست او المخلى او البانيه
هاتى على النصف كيلو دجاج
2طماطم -1 فلفل رومى - 1بصلة كبيرة او 2متوسطيين .
التوابل 1معلقة كبيرة معلقة طعام ملح - فلفل اسود- كمون - هيل مطحون او حبهان كمطحون اذا ماكنش عندك مطحون اطحنيى شويا - رشة جنزبيل- اذا كان لديكى سماق حطى 1 كبيرة - ليمون وبشر الليمون .
الطريقة :
كل الخضار اطحنية اة ابشرى فى المبشرة الكهربا- واضيفى عليه التوابل كله مع بعض واضربيهم ثم ضعيهم على الفراخ واتركيهم يوم قبل الاكل او قبل الاكل ب4ساعات وبعد كدة حمرى فى شوية زيت وشوية سمن عشان الطعم وجربى وحيعجبك .
ملحوظة الكمون مش حيبق باين اوى بس حيعمل طعم حلو جربى وقولى ايه اخباره.
وبالهنا والشف
هاتى على النصف كيلو دجاج
2طماطم -1 فلفل رومى - 1بصلة كبيرة او 2متوسطيين .
التوابل 1معلقة كبيرة معلقة طعام ملح - فلفل اسود- كمون - هيل مطحون او حبهان كمطحون اذا ماكنش عندك مطحون اطحنيى شويا - رشة جنزبيل- اذا كان لديكى سماق حطى 1 كبيرة - ليمون وبشر الليمون .
الطريقة :
كل الخضار اطحنية اة ابشرى فى المبشرة الكهربا- واضيفى عليه التوابل كله مع بعض واضربيهم ثم ضعيهم على الفراخ واتركيهم يوم قبل الاكل او قبل الاكل ب4ساعات وبعد كدة حمرى فى شوية زيت وشوية سمن عشان الطعم وجربى وحيعجبك .
ملحوظة الكمون مش حيبق باين اوى بس حيعمل طعم حلو جربى وقولى ايه اخباره.
وبالهنا والشف