الشيكولاتة بلبندق:
المقادير:
50 جرام شيكولاته بالحليب - العاديه
100 جرام شيكولاته ساده (شيكولاتة مطبخ )
كوب أو أكثر شويه بندق مجروش وجزء منه غير مجروش
ملعقة زبده
2 ملعقه كبيره شيكولاته نوتللا (nutella ) أو أى صنف أخر يشبهها
الطريقة:
نضع الزبده مع الشيكولاته اللى بالحليب مع بعض على نار هادئه الى أن تسيح الشيكولاته
نطفىء النار ونضع البندق المجروش وشيكولاته النوتللا ونقلب الخليط
ثم نضع الخليط بالملعقه على ورق زبده على هيئة كور صغيره ونزينه بوحدات من البندق ونتركها تبرد وتتماسك نسيح شيكولاتة المطبخ ( السوداء ) على نار هادئه أو على حمام مائي ونغطس وحدات ا لشيكولاته به بالشوكه ثم نضعها على ورق زبده مرة أخرى ونتركها لتبرد
ونزينه بوحدات من البندق ونتركها تبرد وتتماسك