نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




طريقة عمل صدور دجاج برست

 

عمل صدور دجاج برست

المقادير:

1/2 كيلو صدور دجاج
كوب سبانخ مفروم
كوب لحمة مفروم متعصج
فنجان أو نصف كوب جبنة بارميزان
1/4 كيلو جبنة مودزريلا
فنجان زيت زيتون أو زبد
بصله متوسطة مفرومة
ملح وفلفل
للتزين
كوسة مسلوق أسلايز "دوائر"
تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل



الطريقة:

نضع زيت الزيتون أو الزبد فى قدر على النار وبعدها ننزل بالبصل المفروم، وبعد دقيقة ننزل باللحم المفروم المتعصج والسبانخ الفروم وملح وفلفل، وبعدها نضيف الجبن البارميزان ونقلب ونرفعه من على النار، ونحضر صدور الفراخ المخلية، ونفتح كل قطعة من الجنب مثل الساندوتش، ويتم حشوها بالخليط المعدة، ونضغط عليها بكف الأيد، وبعدها نضعها فى مقلاة على النار وقليل من الزيت، ونضع قطع الصدور ونقلب على الجنبين بعد احمرار كل جنب، وبعدها نرفعهم من على النار ونرصهم فى صينية ونضع على كل قطعة صدور فراخ شريحة من جبنة المودزريلا وتزج فى الفرن من 10 إلى 15 دقيقه إلى تمام النضج، وبعدها نقطعهم شرائح وتقدم مع الجزر والكوسة والقرنبيط والبروكلى المسلوق.








المقال "طريقة عمل صدور دجاج برست" نشر بواسطة: بتاريخ:



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
صدور دجاج بصلصة الجبن
طريقة عمل صدور دجاج بالموزاريلا
صدور دجاج بصلصة الطماطم
صدور دجاج بالجبن في الفرن

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية