جم بطاطس مسلوقة ومبشورة -- 225 جم بيف مفروم -- 100 جم بصل مبشور ناعم -- 25 جم ثوم مفروم -- 50 جم زبدة -- 25 جم زيت ذرة -- 5 جم ملح -- 5 جم فلفل -- الصوص ( 50 جم زيت ذرة -- 100 جم بصل برونيز -- 40 جم سكر بني -- 400 جم طماطم كونكاسية -- 1 عدد فلفل حار برونيز -- 5 جم بابريكا بودرة -- 150 جم فيشتبل استوك -- 40 جم كورن فلور ) - الديكور (أوراق كزبرة طازجة)
تشيكن كستورة مكونة من :
1 عدد دجاجة مقطعة -- 5 جم ملح -- 5 جم فلفل -- 5 جم بهارات دجاج -- 125 جم دقيق -- 100 مل زيت زيتون -- 150 جم عصير عنب أبيض -- 50 جم فلفل أخضر برونيز -- 50 جم فلفل أخضر اسليز -- 50 جم فلفل احمر برونيز -- 50 جم فلفل أحمر اسليز -- 100 جم جزر برونيز -- 50 جم كرفس برونيز -- 20 جم ثوم مفروم -- 200 جم طماطم كونكاسيه -- 5 جم ملح -- 5 جم فلفل .
شكولاة سينمون كروان مكونة من :
150 جم شكولاة دارك قطع -- 225 مل ماء مغلي -- 50 جم قهوة بودرة -- 250 جم زبدة طرية -- 300 جم سكر -- 3 عدد بيض -- 500 جم دقيق -- 5 جم بيكنج بودر -- 20 جم بيكربونات -- 40 جم قرفة بودرة -- 200 جم صور كريم -- 250 جم كريمة مخفوقة
برنامج المطبخ للشيف حسن وحلقة الاربعاء 28 مارس 2012 و طريقة ميت بول - تشيكن كستورة - شكولاة سينمون كروان يوتيوب كاملة