المقادير:
3كوب دقيق
3 يبيضة
3 كوب لبن
او
كوب ونص لبن وكوب ونص ماء
ذرة ملح
مقدار لحمة معصجة
مقدار بشاميل
جبنة موتزاريلا
الطبخ:
نضربهم في الخلاط ونصفيه علشان مش يبقى فيه كلاكيع
ونسخن طاسة تيفال عالنار ونمسحها بنقطة زيت ونصب بكوب علشان يبقى الاحجام متساوية
مش بياخد اكتر من نص دقيقة عالنار
وبكون مجهزة لحمة معصجة او شاورمة فراخ
اي حاجه بس هي اصلا بتتعمل باللحمة
ونحشيها بيها ونلفها رولز
ونرصها في صينية مدهونة بشاميل
ونرش عليها بشاميل خفيف وجبنة رومي او موتزاريلا وتدخل الفرن
لحد ما تاخد وش
سهلة اوي وطعمها جميييل