من برنامج الستات مبيعرفوش يكدبوا و بتاريخ حقه اليوم الاحد 3/2/2013
نقدم لكم طريقه عمل فراخ بالموتزاريلا مع بطاطس بالريحان
بصراحه اكله جميله و رائعه و سهله جدا في عملها
و انا شخصيا جربتها قبل كده ، و كانت حلوه اوي
بس احنا كنا بنعمل معاها ارز بستمي اصفر كمان
طريقه العمل :
1- نضع فى بوله الزعتر المجفف مع الريحان المجفف ورشه من الملح والفلفل ونتبل بها الفراخ
2- نضع فى طاسه ملعقة الزبده مع ملعقه زيت ذره ونضع شرائح الفراخ حتى تاخذ لون من الجانبين
3- نقوم برش الجبنه فوق الفراخ و نغطيها من الجانبين ثم نتركها حتي تذوب عليها ثم نضعها فى طبق التقديم
4- نضع فى بوله اخرى البطاطس مع الزعتر الاخضر والثوم والريحان الاخضر ورشه من زيت الزيتون ورشة من الملح والفلفل ثم نقلبها ونضعها فى بايركس ونضعها فى الفرن حتى تنضج ثم تقدم بجانب الفراخ وبالهنا والشفا
نقدم لكم طريقه عمل فراخ بالموتزاريلا مع بطاطس بالريحان
بصراحه اكله جميله و رائعه و سهله جدا في عملها
و انا شخصيا جربتها قبل كده ، و كانت حلوه اوي
بس احنا كنا بنعمل معاها ارز بستمي اصفر كمان
طريقه العمل :
1- نضع فى بوله الزعتر المجفف مع الريحان المجفف ورشه من الملح والفلفل ونتبل بها الفراخ
2- نضع فى طاسه ملعقة الزبده مع ملعقه زيت ذره ونضع شرائح الفراخ حتى تاخذ لون من الجانبين
3- نقوم برش الجبنه فوق الفراخ و نغطيها من الجانبين ثم نتركها حتي تذوب عليها ثم نضعها فى طبق التقديم
4- نضع فى بوله اخرى البطاطس مع الزعتر الاخضر والثوم والريحان الاخضر ورشه من زيت الزيتون ورشة من الملح والفلفل ثم نقلبها ونضعها فى بايركس ونضعها فى الفرن حتى تنضج ثم تقدم بجانب الفراخ وبالهنا والشفا