المقادير
نصف كيلو لحمة معاها نصف كيلو بصل وممن نستخدم البصل الابيض
و3 ملاعق فلفل احمر وملح وفلفل اسود وبابيكا ولو حنشتغل فى عجينة حنضيف 3 ملاعق طحينة علشان تمتص الماء الموجود فى العجينة ..كدة تكون الحواشى جاهزة
نجيب عجينة العيش ونفردها ونحط عليها خليط الحواشى وتكون فى وسط العجينة ونلم اكراف العجينة ونغطى خليط الحواشى تماما وحتكون عاملة زى الكورة ونتركها ربع ساعة
وبعد كده نفرد العجينة التى تحتوى على الحواشى من الداخل نقوم بفردها جيدا وبعدها احطها على صنية وندخلها الفرن