لان السمك وجبة سهلة المضغ والهضم، و كمان ذات قيمة غذائية عالية تفوق باقي أنواع اللحوم.
كما ان الاسماك غنية بالأحماض الأمينية التي تدخل في تكوين العضلات والأنسجة ...
و كمان السمك سعره دائما في متناول الايد يا جماعه ..
فأنا اخترتها النهارده علشان تكون علي مائدة طعامي انا و اسرتي و حبيت اشاركم كمان معانا ...
:: المقادير المطلوبة ::
كيلو سمك
كيلو ارز
نصف كيلو طماطم
بصل
ثوم
ملح - كمون - شطه - فلفل اخضر للتتبيلة
ليمون
::: همسه في ودنك :::
بعد غسيل السمك كويس بالدقيق و الملح و الخل خليه منقوع شويه في الملح دا فعلا بيعطيه طعم رائع و بيبقي لحم السمكة مالهوش حل
::: نصيحتي ليكم :::
اقلي مع السمك قشر الليمون بيخلي ريحة قلي السمك تجنن و خلي بالك بلاش تكتري الزيت في طاسة القليه
تعالوا بقي نشوف طريقة اعداد السمك المقلي و الرز الاحمر لحظة بلحظة و بالتفصيل في الفيديو هنا
http://www.youtube.com/watch?v=38JGQ...ature=youtu.be
يارب يكون غذائي اليوم نال اعجابكم
اشوفكم تاني مع وصفة جديدة من مطبخي ان شاء الله
بحبكم في الله
رجاء لا تنسوني بدعوة طيبة لي و لاولادي بالستر و الصحة و الرزق الحلال
امين يارب