طبعا بتجيبي السمك و تتبليه و تحطيه في الدقيق انا هنا حاطة علي الدقيق نص معلقة صغيرة بيكنج بودر (عشان يبقي مقرمش )و كركم عشان يدي اللون دة و تحمريه في زيت سخن غزير
هقولكم هنا تتبيلة التوم ازاي
تتبيلة التوم عبارة عن توم و ملح و فلفل اسود و شطة او قرن فلفل حامي صغير بهارات و كمون و كسبرة ناشفة و سنة صغيرة حبهان و ورق لوري مطحونين (ماما معلماني اطحنهم مع بعض كميات متساوية و دايما بستعملهم بكميات صغيرة عشان اضيع ريحة الظفارة) و عصير لمون و معلقة خل
وبالهنا والشفا