المقادير:
مكرونه مسلوقه بالشكل فراشة اقلام اى شكل تحبيه
بانيه مقطع مكعبات
بصل
وثوم
وفلفل اخضر
بقدونس
وكزبرة
وشبت
جبنة رومى
بشاميل
التحضير:
الحشو( بانيه مقطع مكعبات وبشوحه مع بصل وثوم وفلفل اخضر ولما يستوى ضيفى بهارتك عادى زى ما تحبى الملح والفلفل وضيفى بقدونس وكزبرة وشبت )
البشاميل (سيحى معلقتين زبده ومعلقه زيت ذرة
وضيفى ليهم تلات ملاعق كبار دقيق وقلبيهم فى الزبدة وضيفى كوبين حليب بالتدريج
لحد ما يبقى قوامه متجانس وممكن تضيفى جبنه على الباشميل بتبقى طعمها لذيذ قوى)
الطبقة الاول مكرونتى المسلوقه وبعدين بضيف الحشوه عليها واقلبهم مع بعض مش لازم طبقات
وبعدين طبقة الباشميل وبعدين برش على الووش جبنه رومى وسماق مش بستخدم بيض خالص وبعدين بدخلها الفرن على درجة عاليه فى الرف الى فى النص وبشغله من تحت ومن الشوايه
وبالهنا والشفا
مكرونه مسلوقه بالشكل فراشة اقلام اى شكل تحبيه
بانيه مقطع مكعبات
بصل
وثوم
وفلفل اخضر
بقدونس
وكزبرة
وشبت
جبنة رومى
بشاميل
التحضير:
الحشو( بانيه مقطع مكعبات وبشوحه مع بصل وثوم وفلفل اخضر ولما يستوى ضيفى بهارتك عادى زى ما تحبى الملح والفلفل وضيفى بقدونس وكزبرة وشبت )
البشاميل (سيحى معلقتين زبده ومعلقه زيت ذرة
وضيفى ليهم تلات ملاعق كبار دقيق وقلبيهم فى الزبدة وضيفى كوبين حليب بالتدريج
لحد ما يبقى قوامه متجانس وممكن تضيفى جبنه على الباشميل بتبقى طعمها لذيذ قوى)
الطبقة الاول مكرونتى المسلوقه وبعدين بضيف الحشوه عليها واقلبهم مع بعض مش لازم طبقات
وبعدين طبقة الباشميل وبعدين برش على الووش جبنه رومى وسماق مش بستخدم بيض خالص وبعدين بدخلها الفرن على درجة عاليه فى الرف الى فى النص وبشغله من تحت ومن الشوايه
وبالهنا والشفا