كلنا نعلم لكل نوع فاكهة طريقة حفظ فبعض الفواكه تحفظ بقشرها لانها تساعدها على العيش فترة كبر مثل المانجو و البعض الاخر يمكن حفظة من غير القشر و يمكن ايضا الاستفادة من القشر فى بعض الوصفات الاخرى مثل البرتقال فيمكنك طحنة وتكيسه و وضعة فى الفريزر للاستخدام فى كيك - تعطير الشقة
الطريقة
** قومى باحضار كمية مناسبة لكى و مناسبة لحجم ثلاجتك
** قومى بتقشير البرتقال جيدا ( لا ترمى قشر البرتقال سوف تستخدمية فى اشياء اخرى )
** اصبح البرقال بدون قشر قومى بتقطيعة شرائح
** قومى بتكيس البرتقال حسب الكمية الكافية لضربة فى الخلاط
** قومى بتفريغ الهواء من الاكيس
** ضعية فى الفريزر
وبالهناء و الشفاء