جيبالكم النهاردة طريقة عمل كرات الجوز هند بالبندق وطريقتها سهلة جدا وبتحضر فى ثوانى وممكن تغيرى حسب رغبتك لو عاوزه بالشيكولاتة .
المقادير :-
* 2 كوب بسكويت ساده واطحنية جيدا
* 1\2 كوب جوز هند ناعم او خشن كما ترغبين + 1\2 كوب اخر للتزيين
* 1\2 كوب بندق مقشر ومحمص
* علبة حليب محلى مكثف
التحضير :-
ضعى كل المكونات ما عدا ( 1\2 كوب الجوزهند الخاص بالتزيين والبندق ) واخلطيها جيدا واصنعيها على شكل كور واغميسها فى جوزهند التزيين وضعى حبة بندق فى الاعلى واتركيها فى الثلاجة ثم تقدم .
يمكنك بعد صناعتها كور اغمسيها فى شيكولاتة مذابة ثم بعد ذلك الجوزهند لطعم احلى
وبالهنا والشفا .