رقائق شيبسى الكوسة
ثمرة كوسة مقطعة دوائر رفيعة أو شرائح طويلةكل ما كانت رفيعة بيكون القرمشة أحلى
بقسماط
بيض
أى نكهة تحبى تضيفيها للبقسماط ممكن تضيفى على البقسماط جبنة بارميزان مثلا أو فلفل أسود أو أوريجانوا أو ريحان وخلطة إيطالية أو ثوم بودر أو بصل بودر أى مجموعة من الخلطات السابقة
أو تتركيها سادة
الطريقة\
سخنى الفرن على 250 درجة
إغمسى شرائح الكوسة فى البيض ثم فى خليط البقسماط
ضعى الشرائح فى صينية الفرن ورشيها بالزيت أى نوع
تدخل الفرن من 10 إلى 15 دقيقة ثم تقلب على الوجة الآخر وترش بالزيت وتدخل الفرن 10 دقائق أخرى وبالهنا والشفا