طريقة عمل المكرونة بالجمبرى و الكريمة اللبانى
الكريمة اللبانى
1 كوب ذبادى
1كوب لبن
1 معلقة نشا كبيرة
واضرب فى الخلاط بقت بديل للكريمة البانى
نرجع لوصفتنا
مكرونة بالجمبري
المكونات
جمبرى
مكرونة مسلوقة اى نوع انا عملت قواقع صغننة
توم وجنزبيل
فلفل اسود وملح
1 كوب كريمة لبانى
2 معلقة زيت
1 كوب ماء
معلقة كاتشب حار
الطريقة
حطى الزيت فى طاسة وحطى الجمبرى يادوب يتغير لونة حطة التوم و الجنزبيل
3دقايق وحطى كوباية الميا وسبيهم لحد ما الجمبرى يشرب الميا وحطى الكريمة و الملح و الفلفل الاسود ومعلقة الكاتشب الحار
ويادوب الخليط يتقل شوية ضيفى المكرونة المسلوقة ويادوب تسخن مع بعضيها اغرفيها
ملحوظة
ممكن تضيفى جبنة موتزريلا فوق الوش او بقدونش وممكن الاتنين
وبديل لكاتشب الحار ممكن صويا صوص
و بالهنا و الشفاااا