نجوم مصرية
منتديات نجوم مصرية منتديات شباب وبنات بنات طبخ و وصفات



تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل




طرق عمل اكلات مصريه لذيذه - عمل اكلات بطرق جديده ومختلفه - اكلات طعمها يجنننننن

 



بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمه الله وبركاته

لكل الاعضاء وزوار منتدى نجوم مصريه النهارده جايبه لكم طرق جديده ومختلفه لعمل اكلات مصريه وتعتبر هذه الاكلات مغذيه ومفضله ومحبوبه لدى الكبار والصغار واليكم هذه الاكلات بخطوات جديده وسهله وبسيطه وغير مكلفه يارب تعجبكم


اولا طريقه عمل كباب حله

المكونات:-
كيلو لحمة مكعبات مسلوقة


طريقه التحضير:

نسلق الحمة اولا ونحضرها وبعد ذلك نشوح البصل فى معلقه سمنه مع زيت لما تلاقى لونه دخل يصفر حطى الثوم المهروس وسيبى البصل يتحمروبعدين ننزل مكعبات اللحم مع البصل وقلبى وحطي معها قطع بطاطس مكعبات وحطى البهارات اللحم وكبابه الصينى والفلفل وتسيبها لحد ما تنزل مياتها عشان هتنزل الصوص بتاعها لما تلاقى الصوص بيقل زودى نصف كوب ماء ساخن اهم شئ ساخن مش بارده عشان البارده هتخليها صعبه انها تستوى بسرعه

ملحوظه لما تكون لحمه موزه ومسلوقه مش بتاخد وقت فى الاستواء

وتقدم مع رز ابيض وعيش

*****************************************

ثانيا طريقه عمل الكبدة

المكونات:-
فلفل اخضر+توم بودرة + ثووم عادى+ فلفل اسود +بصل بودرة

طريقه التحضير:

نقطع الكبدة او نضربها فى الكبة وبعد ذلك نحمر الكبدة فى السمنة وبعدين ننزل الفلفل والتوابل ولما تستوى تحطى المح والتوم والفلفل الاخضر وتبقة رروعة

وتقدم معاها سلطة طحينة او اى سلطة خضراء

**************************************

ثالثا طريقه عمل البانيه:

المكونات:-
2 حبه بصله كبار + 1/2 بانيه + ملح + فلفل + معلقه مسترده + معلقة سمنة

تابع نجوم مصرية على أخبار جوجل


طريقه التحضير:

اول حاجه ببشر البصل وبعد بشرالبصل ضيفى عليه ملح وفلفل ومعلقه مسترده وقلبتهم مع بعض
وحضرى الصينيه اللى هاتعملى فيها البانيه وخدى نصف البصل وافرديه كده فى القاع بعد كده رصي البانيه فوق البصل وبعدين ضفى بقي البصل اللى فاضل عندى ومعلقه سمنه وولعى البوتجاز واول ما تلاقيها هتبدء تغلى هدى النار عليها خالص وسيبيها تطيب مع نفسها وكل عشر دقايق قلبيها من الناحيتين وزودى نص كوب ماء واول ما ميتها تبدء تنشف هتلاقيها بتتحمر من معلقه السمنه اللى كنا ضيفنها معاها فى الاول



-----------------

رابعا طريقه عمل الفراخ


المقادير:
نص كيلو صدور دجاج

2 بصل كبار

4 فلفل الوان كبار

4 فصوص ثوم كبيرة

2حبة طماطم مقطعة

ملح فلفل

بهارات فراخ

الطريقه
ضع زيت فى طاسة مع البصل نسيبة لحد مايبقى لونة دهبى ثم نضع شرائح الصدور ونقلبها لحد ميتغير لونها وممكن تاخد اللون الدهبى على خفيف ثم نضع الثوم المقطع لحد متطلع نضع الفلفل الالوان او الاخضر مع البابريكا لحد مايدبل الفلفل وبعد كدة نضع الطماطم والملح والفلفل والبهارات ونقلب ونوطى النار لحد متطلع الماء وتدبل الطماطم وتدوب وبعد كدة نعلى النار لحد متشرب المية وممكن نخلى فيها شوية صوص






المقال "طرق عمل اكلات مصريه لذيذه - عمل اكلات بطرق جديده ومختلفه - اكلات طعمها يجنننننن" نشر بواسطة: بتاريخ:



اسم العضو:
سؤال عشوائي يجب الاجابة عليه

الرسالة:


رابط دائم

مواضيع مشابهة:
طرق عمل اكلات حلوة جدا - عمل اكلات سهله وبسيطه وسريعه التحضير- طرق عمل اكلات لذيذه وجمييييييله اوى
احلى واجمل اكلات مصريه جديده - صور اكلات تجنن - طرق عمل اكلات رووووعه وسهله وسريعه التحضير
طرق عمل اكلات جديده ولذيذه - اكلات سهله وسريعه التحضير-اكلات روووعه تجنن-اكلات جامده وجميله جدا
طرق عمل اكلات متنوعه من الدجاج - اكلات لذيذه وروعه - اكلات تجنن
طريقه عمل اكلات متنوعه - اكلات لذيذه وجميله جدا - اكلات تحفه وطعمها رائع

Powered by vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd
جميع الحقوق محفوظة © fmisr.com منتديات نجوم مصرية