السلام عليكم ورحمة الله وبركاته
الى كل اعضاء المنتدى الكرام طبعا اليومين دول بالذات كل ستات البيوت بيعملوا المخللات خصوصا الزيتون والليمونوغيرها كتير وعشان كتير من ستاتنا الحلوين هيدوروا ويلفوا على طريقة العمل انا جبتلكم انهاردة طريقة العمل بتاعت المخللات كلها بأنواعها

طريقة عمل الزيتون الاخضر المخلل
طريقة عمل الزيتون الاسمر المخلل
طريقة عمل الزيتون الاصفر المخلل
طريقة عمل البتنجان المخلل
طريقة عمل البصل المخلل
طريقة عمل الفلفل المخلل الحار والعادى
طريقة عمل القرنبيط المخلل
طريقة عمل المانجو المخلل
طريقة عمل الجزر المخلل
طريقة عمل الخيار المخلل
طريقة عمل الزيتون الاسمر المخلل
طريقة عمل الزيتون الاصفر المخلل
طريقة عمل البتنجان المخلل
طريقة عمل البصل المخلل
طريقة عمل الفلفل المخلل الحار والعادى
طريقة عمل القرنبيط المخلل
طريقة عمل المانجو المخلل
طريقة عمل الجزر المخلل
طريقة عمل الخيار المخلل
وقبل اى حاجة وقبل ما ندخل على الشغل التقيل احب اعرفكم ان الطريقة هنشوفها مع الشيف شربينى من قناة سى بى سى سفرة
ودى المقادير المستخدمة فى كل انواع المخلل الى هنشتغل عليها فى الحلقة الى جبتهالكم
ملح كتييييييييييييييييير
خل كتيييييييييير
عصير ليمون
عصفر
ورق لورا
سكر
بصل
توم
كرفس
حبهان
حبة البركة
شبت
شــــــــــــــــــــطــــــــــــــــــة
كثبرة ناشفة
وكل سنة وانتم طيبين وكل موسم مخلل وانتو بألف صحة وخير وتعملوا كل سنة احلى من التانية ان شاء الله