اكله مصرية لذيذه وكمان ليها فوائد طبيه على الام المقاصل وعلى خشونة الركبه وكمان بتدى طاقه للجسم طبعا اللى يهمكم طريقه عمل الكوارع نشترى الكوارع وباريت تكون بتللو طلبعا بتطيب اسرع ةبتبقى احلى وبصلتين ولمونه والبهارات حبهان ومستكه طبعا علشان الريحه والطعم والملح والفلفل الاسود المطحون وكوب من الدقبق ولتر ميه الطريقه الاولى نقط الكوارع قطع صغيره وتدعك وتنقع فى الماء
لمدة نصف ساعه ونصفى الميه واكرر لحد النظافه التامه
نحط الميه على النار لحد الغليان وبعد كده نحط قطع الكوارع وكمان التوابل
ونتركه على النار لحد مايستوى
طريقه تانيه
نفس الكميات السابقه بس بنضيف عليهم راس ثوم مدقوق وعصير طماطم وك رز ونصف فنجان خل ابيض الفرق فى الطريقه اننا بنتبل الكوارع طبعا بالبهارات والثوم وبعد كده نحط الكوارع على النار
نحمر الثوم ونضيف عليه الخل والكمون ونحمر الخبز وطبعا بعد مايستوى الارز تتحط عليه قطع الخبر ونحط الكوارع ونسقى باالشوربه المضاف عليها الخل والمون