تيجييو الكوارع وتغسليها كويس اوي.
بعدين تغلي ميه وتحطيها تاخد غلوتين كده علشان الظفاره وتقومي تشيليها وتغيري الميه وتقومي مسقطاها بعد متغلي وتحطي بقي مستكه وحب هان ورق لوري بهرات كوارع قرفه زنجبيل اي بهار تحبيه. وملح ومعلقه سكر. وتسبيها تستوي.
عد متستوي تطلعيها من الشربه. تكوني عامله صلصه عباره عن ايه.. توم وبصل تشوحيهم كده وتحطي معلقه خل عليهم وماجي وبهار الي قلته فوق. وتحطي عليها عصير الطماطم وكام معلقه صلصه. وتسبيها تتسبك
بعدين ياستي تمسكي الكوارع وحده وحده وتدهنيها بالصلصله. وترصيها ف صنيه. وتدخليها الفرن تتحمر زي مشفتوها كده.
وبالف هنا ياحبايب قلبي