طريقة سهلة وسريعة لعمل الدجاج بالوصفة الصينية طعمها رائع وبيحبها كل الازواج
المقادير
4 صدور دجاج مخلية بدون الجلد
1 كوباية زبادى
2 معلقة صغيرة كمون
1 معلقهة كبيرة عصير ليمون
1 فص ثوم، مطحون
1 معلقة كبيرة كزبرة مفرومة
الطريقة
إخلطى الزبادى مع الكمون مع عصير الليمون و الثوم مع الكزبرة كلة فى طبق واحد صغير. حطى صدور الدجاج فى طبق شفاف . وضيفى خليط الزبادى فوق الفراخ وغطيه كويس. غطى الطبق، وسبية يشرب التتبيلة فى التلاجة لمدة اربع ساعات.
حطى الفراخ فى صينية بايركس، وضيفى اليها القليل من خليط الزبادى فوق الفراخ. ضعى صينية الدجاج فى الفرن بحرارة 200 درجة مئوية وسبية لحد لما تصل درجة الحرارة الدخلية للفراخ إلى 70 درجة مئوية. وبعد كده قدمية لجوزك ومبروك عليكى الابتسامة الى حيبتسمها فى وشك بعد ما يدوق الاكل.