كل عام وانتم بخير
اليومين دول اعياد اخواتنا المسيحين ومن اشهر اكلاتهم فى العيد هو الديك الرومى او الحبش او التركى اى مسمى ليه
بيبقى طبق رئيسى فى الاعياد وكمان هو سيد العزومات والحفلات والافراح وخلافه له طرق كتير جدا سواء فى طبخه او حشواته المختلفة انهاردة انا جبتلكم طريقة جميلة جدا وسلة اوى وبسيطة وكمان مش هتكلفكم كتير ومش هتاخد وقت طويل هنشوف الطريقة مع الشيف سلمى فى البيت من قناة الطبخ الاولى "فتافيت"
مبدئيا الحشوة هتبقى خضار
جزر وبصل وكرفس وبصل أخضر وتوم وبعض الاعشاب
وطبعا الديك بتاعنا وهنسوى جواه الخضار دا ونقدمه معاه على السفرة وهنشوف ازاى هيكون مطبوخ من غير ما ينشف هيكون طرية وجميلة وهتعجبكم ان شاء الله