مكونات مخلل اللفت
هاتجيبي كمية من اللفت اللي عايزه تخلليها وتغسليه كويس وتقشريه وبعدين قطعيه على حسب ماتحبي ورشي عليه كمية من الملح عشان المرارة اللي فيه تروح وسيبيه لمدة ساعتين
وبعدين تجيبيه وتغسليه كويس خاالص وتجيبي البرطمنات بتاعتك وتبدأي تحطي فيها اللفت وترشي ملح وخل ووتحطي شوية ميه
وكمان عشان لونه يكون محمر حطي معاه كام واحده بنجر عشان تديه طعم حلو ولون كمان وطبعا تسيبيه يومين في التلاجه لحد مايستوي وهاعرضلك الصور عشان تشوفي الطريقه ازاااي .
وبالهنا والشفا.