السابلية عجينة يمكنك تشكيلها على هواكى يمكنك مرة عملها مثل البتى فور و مرة اخرى يمكنك عملها مفروده و عليها فاكهة و مرة اخرى يمكنك عملها اطباق و بداخليها كريم شانتية مع القليل من الفاكهه احنا هنقولك على العجينة ازاى تعمليها و انتى عليكى تشكليها زى ما انتى عايزة دى بتاعتك انتى تعالى نتعرف على المقادير و نشوف الطريقة خطوة بخطوة
المقادير
2 كوب دقيق
ذرة ملح
كوب سكر
2 بيضة
ثلاث ارباع كوب زبدة طرية
ملعقة صغيرة بكينج بودر
ملعقة صغيرة فانيليا
الطريقة
* اضربى السكر مع البيض فى مضرب الكهربى وعندما يصبح مثل الكريمة الهاشة
* قومى بوضع البيض و استمرى فى الضرب وضعى الفانيليا
* انخلى الدقيق مع البيكنج بودر
* ضعى الدقيق على الخليط السابق واستمرى فى العجن
* اتركيها لمدة نصف ساعة حتى تستريح
* قومى بفردها و تتقطيعها بمقطاع له شكل
* قومى بثقبها من الوسط
* ادخليها الفرن و عند برودتها يمكنك تلذيقها زى البتى فور بظبط
المقادير
2 كوب دقيق
ذرة ملح
كوب سكر
2 بيضة
ثلاث ارباع كوب زبدة طرية
ملعقة صغيرة بكينج بودر
ملعقة صغيرة فانيليا
الطريقة
* اضربى السكر مع البيض فى مضرب الكهربى وعندما يصبح مثل الكريمة الهاشة
* قومى بوضع البيض و استمرى فى الضرب وضعى الفانيليا
* انخلى الدقيق مع البيكنج بودر
* ضعى الدقيق على الخليط السابق واستمرى فى العجن
* اتركيها لمدة نصف ساعة حتى تستريح
* قومى بفردها و تتقطيعها بمقطاع له شكل
* قومى بثقبها من الوسط
* ادخليها الفرن و عند برودتها يمكنك تلذيقها زى البتى فور بظبط