طريقه الكريب 2 كوب دقيق وكوب لبن وبيض و3معالق زيت ورشه ملح وفلفل وشويه مياه تعجنى كله مع بعضه بس المياه مش تحطيه غير فى الاخر وشويه شويه لحد ماتكون عجينه سايله بس مش اوى
بتجيبى طاسه تيفال وتحطى نقطه زيت وتسخنيها وتخدى كبشه من العجين وتحطيها فى نصف الطاسه وتوزعيها على الجناب
الشاورما نصف كيلو صدور دجاج وكوب زبادى و5 فصوص ثوم مهروسين و2معلقه مستردة كبيره وزعتر وبهارات وبابريكا وملح وفلفل وخل وتقطعى صدور الفراح شرائح رفيعه وتبليها وتسبيها ساعتين
بعد كده تشوحيها فى طاسه فيها شويه زيت وتحطى الفراخ شويه شويه وبعد كده تجيبى بصلتين وتقطعيهم شرائح رفيعه وتحطيها على الفراخ وفلفل الوان وطماطم مكعبات وفى الاخر بعد ما الحاجه تتدبل تحطى عليهم بقدونس وبالف هنا
بتجيبى طاسه تيفال وتحطى نقطه زيت وتسخنيها وتخدى كبشه من العجين وتحطيها فى نصف الطاسه وتوزعيها على الجناب
الشاورما نصف كيلو صدور دجاج وكوب زبادى و5 فصوص ثوم مهروسين و2معلقه مستردة كبيره وزعتر وبهارات وبابريكا وملح وفلفل وخل وتقطعى صدور الفراح شرائح رفيعه وتبليها وتسبيها ساعتين
بعد كده تشوحيها فى طاسه فيها شويه زيت وتحطى الفراخ شويه شويه وبعد كده تجيبى بصلتين وتقطعيهم شرائح رفيعه وتحطيها على الفراخ وفلفل الوان وطماطم مكعبات وفى الاخر بعد ما الحاجه تتدبل تحطى عليهم بقدونس وبالف هنا