الكبدة بالردة ومكرونة محمرة بالطماطم وانتى بتشترى الكبدة البلدى تتأكدى إنها سليمة وده بيبان من لونها -والكبده البلدى من احلى الكلات الطعمه جدا واللى بيحبها الكبار والصغاروكمان لها فوائد صحية عديده الكبدة بعد ماتقطعيها قطع صغيره تضعى مع الكبده فى طاسة بها زيت على النار فص توم و شوية ملح وفلفل وكمون وتقلبيهم كلهم مع بعض وتقلبى الكبدة فى الزيت لحد ما تحمر وتنزليهم من ع النار وكمان معاهم اكله لذيذة هى المكرونه وطبعا الاكلة دى سريعة التحضير تتحمرالمكرونة فى الزيت أول ما تحمرتضعى عليهاعصيرالطماطم وتحطى الشوربة وعليها ملعقة ملح وممكن ميه لو مافيش شوربه المكرونة المحمرة إنها مابتبقاش معجنة وطبعا تضعى معاه اى نوع من المخللات وشوية اعواد من الجرجير وتبقى اكله روعه وبالهنا |