المقادير
ممبار ضانى
كيلو لحمة مفرومة
4 بصلات
5 فصوص توم
1 كوب برغل منقوع ومتصفى
بهارات +فلفل اسود + بابريكا + معلقة توم بودر + معلقة بصل بودر +ملح
3 فلفل رومى لو بتحبى بارد ولو بتحبية حامى حطى شطة وفلفل حامى
نعجن المقادير مع بعض كويس وانصح بتزوق الخلطة للتأكد من ضبط الطعم لأنى التوابل بالزات بحطها بالبركة وأظبط الطعم لأنى مش بعرف احدد الكمية اد اية
وبعدين بحطها فى المفرمة واحشى السجق
وممكن تعملية بالقمق بس ماتخليش فية هوا وماتكبسيش الممبار جامد علشان مايطرقعش فى الحشو
بعد ماحشيتة بططتة وعملتة عقل انا استعملت الممبار الضانى بتاع الخروف كلة لحد ما كمية اللحمة خلصت وفاض منى ممبار فامش عارفة وزنة كان اد اية
وده الشكل النهائي